Bedruk de mooiste kaarsen met eigen foto en tekst!

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Laat dan originele Goudsche kaarsen bedrukken met jouw eigen foto en tekst. Je maakt voor iedere gelegenheid een kaars met foto zoals je hem wilt. Zo kun je kaarsen laten bedrukken voor een jarige, een geboorte, doopsel of communie. Ook is de kaars een leuk relatiegeschenk.

Er is niets lekkerder als je net uit bed, de douche of het zwembad komt om een heerlijke zachte badjas aan te trekken. Deze blauwe badjas voor heren is wel heel speciaal met zijn eigen naam erop geborduurd. Een schitterende badjas die ook nog eens comfortabel en warm is. Verras je man, vriend, broer of collega met zo’n persoonlijke badjas. Of verwen jezelf met deze luxe badjas!

De badjas heren heeft een comfortabele snit en geeft een heerlijk zacht gevoel doordat ze gemaakt zijn van 100{f5796e3a1db8631be46350f68ebdf361e7ab50c4fbba6d702e390840a7bd7b1b} katoen. De blauwe badjas heeft een sjaalkraag en een handig lusje om ze op te hangen. Doordat jouw naam erop geborduurd is, vind je hem gemakkelijk weer terug. Deze heren badjas warmt je op en droogt je na het douchen, zwemmen of na een flinke regenbui. Een echt persoonlijke badjas van schitterende kwaliteit!